24 martie 2012

Bun venit


Bine aţi venit pe la mine. Eu sunt Caterina (sau Cati). Şi fac "treburi" colorate. Le fac din pasiune. Le arunc prin casă, le vând, le ofer cadou.
Unele obiecte au deja o forma. Eu incerc sa le ofer personalitate prin culoare şi detalii. Altele sunt făcute de mine pornind de la simple bucăţi de lemn. Îmi place şi să pictez pe mobilierul altor oameni, aşa că, dacă aveţi pe-acasă un dulap trist sau o masă îmbătrânită, spuneţi-mi şi găsim noi o soluţie pentru un tratament de înfrumuseţare.
Lucrez cu materiale vii. Lemn, acryl, vopseluri, praf de zâne. Tocmai de-aia, nicio lucrare nu-i va fi identică alteia. Inspiraţia vine de la sine sau la cerere :), aşa că, vă aştept sugestiile. Dacă vă place o floare de pe o oglindă, pe care o vreţi pe un dulap, se rezolvă dintr-o clipire şi-o tuşă de pensulă.
Va las acum sa va plimbati prin casa mea colorata si sper din tot sufletul sa va placa. Va multumesc ca ati trecut si va mai astept, cu drag, oricand.

Puteţi comanda aici, la adresa de mail atash2cat@yahoo.com,
 sau la tel :   0745 319 306
Pe postamentul unui vechi sifonier deteriorat, am construit o comoda din lemn(L=170, l=50, h=75), de care aveam mare nevoie prin casaBirou lemn cires inainte de reconditionare


Mobilier pentru baie, proiectat si realizat de Bogdan Stefan ( www.facebook.com/pages/Suflet-de-copil/125824690803923). Eu l-am vopsit, pictat, patinat.


Dulapior baie suspendat. Oglinzile de pe usi au fost montate ulterior

Comoda pentru living proiectata si realizata de Bogdan, nuantata, pictata si finisata de mine


Stapana comodei i-a achizitionat un accesoriu perfect :)


Dulap turn, din aceeasi poveste
Fiind vorba de o garsoniera, era mare nevoie de spatiu de depozitare, si asa a aparut uriasul sifonier care la noi abea a incaput, dar care la el acasa s-a incadrat perfect in peisajul inalt de 3 m.


Oglinzi lemn pictatRaft carti pentru camera copii
Dulap turn, potrivit pentru o camera de copii, dar nu numai, pe care l-am realizat din lemn. Designul nu-mi apartine, am gasit o fotografie intr-o revista. Si a iesit ;)Comoda din pal reconditionata
Masa si 6 scaune aflate in stadiu avansat de degradare. Le-am reconditionat si retapitat.
Cufar din lemn de brad patinat si pictat

Sifonierul bunicii mele, probabil cea mai grea piesa pe care am reconditionat-o. A fost grav avariat, dar, in final, a  meritat tot efortul.

Niste noptiere din pal si lemn care necesitau o fata noua pentru ca migrau din dormitorul matrimonial in cel al fetitei.
Asa mi-au iesit :


Pazii care se pun, de obicei, la streasina casei, pictate pentru un magazin de arta traditionala

Cufar din lemn care a avut nevoie de serioase reparatii si haine noi ( sub multele straturi de vopsea, nu s-a mai pastrat nimic din aspectul original)


Cele mai frumoase scaune de care m-am ocupat. Am reconditionat pielea si lemnul, refacut cusaturile. 
Pe un sport de calitate si cu materialele potrivite, chiar si asemenea crapaturi pot fi rezolvate.
In final aratau asa :

Inainte
Dupa

Blat de masa inainte de reconditionare
Blatul de masa reconditionat


Piese din care trebuia sa refac o masuta foarte vecheUn cufar mare pe care l-am realizat din lemn de bradUsi culisante (4 panouri lamelare vopsite in acrilic, lacuite si patinate, ancorate pe un  suport metalic adaptat situatiei) care delimiteaza intrarea intr-un frumos apartament. Lada depozitare camera copii. Lemn masiv pictat


Comoda inainte de reconditionare

Comoda dupa reconditionareDetaliu pictura
Cutii pentru sticle de vin personalizate. Lemn patinat/sigiliu ceara
34 comentarii

3 comentarii:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Unknown spunea...

有機食品
有機米
米老大
用品

www.3wae.com spunea...

情色視訊
無碼卡通光碟
成人中文a漫卡通
做愛裸聊聊天室
無碼卡通光碟
無碼卡通光碟
情色視訊聊天
偷拍成人網站
免費金瓶梅視訊聊天